Waarom kies je voor Kordaat

Eigenaar/instructeur Wiel Stienen scoort een klanttevredenheid van 8.9 en heeft meer dan 25 jaar ervaring als rij-instructeur. 

Waar staat Kordaat voor?

  • Een van de meest ervaren rijscholen van Maastricht
  • Vriendelijk, rustig en geduldig
  • Gezellige rijlessen maar ook duidelijke begeleiding 
  • Zeer professioneel: je vorderingen worden bijgehouden in de app en jij hebt inzage
  • Veel leerlingen hebben minder lessen nodig dan gemiddeld dankzij onze unieke lesmethode
  • Je plant via onze app zelf je lessen in op het tijdstip wat jou uitkomt
  • Splinternieuwe en zeer veilige lesauto
  • Al meer dan 1000 leerlingen behaalden hun rijbewijs via Wiel Stienen
  • Kordaat bereidt je tijdens de lessen niet alleen voor op het CBR examen maar oefent ook: parkeergarage, drukke stadscentra, rijden in de heuvels, antislip oefeningen en nog veel meer. Zodat je ook bent voorbereid als je straks zelfstandig auto rijdt.

Interesse? Je proefles is gratis bij een lespakket

Kom bij Kordaat ontdekken wat je er van vindt. Ik weet zeker dat je enthousiast zult zijn. En als je overtugd bent dan kunnen we direct de lessen inplannen. Kordaat staat bekend om haar flexibiliteit.

Een breed gebied

Of je nou in Maastricht woont of in een omliggende plaats in het heuvelland, je bent welkom!

Betrouwbaarheid

Bij Kordaat staat betrouwbaarheid en transparantie voorop, daarom communiceren wij op de website alle prijzen van de lespakketten en losse onderdelen zodat jij voordat je start met lessen op de hoogte bent van alle kosten. Op basis van de proefles maken wij een advies op maat, zodat je kunt kijken of jij je hierin kan vinden. En als je wilt overleggen we alles met je ouders, dat is natuurlijk erg logisch!

Lesvorderingskaart

Er wordt gewerkt met een app waar jouw persoonlijke vorderingen in bijgehouden worden. Regelmatig word er een toets afgenomen en bespreekt jouw rij-instructeur het resultaat. Erg handig, zo wen je aan het examen en weet je precies wat je goed doet en waar je nog even wat meer aandacht aan moet besteden.

Afstemmen op jouw mogelijkheden

Bij Kordaat maken we een pakket en planning aan de hand van jouw agenda! Beginnen met rijlessen, wanneer het jou uitkomt! Zodra de proefles goed is gegaan en je wilt graag verder, dan kunnen wij meteen een vervolgles inplannen. Op die manier kun je zo snel mogelijk je rijbewijs halen. Dus niet meer op de fiets in de regen, maar droog en snel met de auto!

Een gloednieuwe en veilige auto  

Kordaat beschkt over de nieuwste lesauto met de meest recente veiligheidsvoorzieningen. Natuurlijk voldoet deze aan de eisen die het CBR stelt. En je doet examen in diezelfde auto als waar je les mee krijgt.

10-daagse spoedopleiding

Stel je wilt je rijbewijs zo snel mogelijk halen en je kan echt niet meer wachten. Dan is het al mogelijk je rijbewijs in 10 dagen tot 4 weken te halen! We plannen dan direct een datum voor jouw tussentijdse toets en examen in principe start je meteen met lessen. Hiervoor is het snel kunnen oppakken van het autorijden natuurlijk wel belangrijk. Uiteraard moet je gedurende een aantal weken dagelijks beschikbaar zijn en dien je al in het bezit te zijn van een theorie certificaat. Vraag gerust om meer advies tijdens je proefles!

Gekwalificeerde rijinstructeur 

Wat is er nou belangrijker dan een rijinstructeur waar jij je vertrouwd bij voelt? Als wettelijk bevoegd rij-instructeur is je instructeur in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Goed gedrag). 

Rijles App

Online planning zodat je altijd kan kijken wanneer je volgende rijles staat ingepland. En je kunt je lessen wekenlang vooruitplannen op de dagen en het tijdstip wat jou het beste uitkomt. Weet je niet meer wanneer je je volgende rijles hebt? Kijk dan even op je app wanneer jouw rijles staat ingepland.