Een proefles in Valkenburg , altijd gratis en vrijblijvend

Vraag een gratis proefles aan, dit kan via het contactformulier. Je rij-instructeur kan je overal ophalen; school, station, thuis… Wat jij wilt!

De proefles bij Kordaat Valkenburg is altijd gratis en vrijblijvend, of je nou uiteindelijk wel of niet kiest om bij jouw rijinstructeur in Valkenburg rijles te nemen.

Wat kun je verwachten?

De rijinstructeur  komt jou op de afgesproken datum, tijd en plaats ophalen en jullie gaan op basis van een korte uitleg al snel samen de weg op.

Je krijgt natuurlijk tijdens deze leuke rijles alle hulp van jouw instructeur! Aan het einde van de proefles zal de instructeur de verschillende lespakketten, welke Kordaat Valkenburg aanbiedt, met jouw bespreken en hij kan jou ook al adviseren welk pakket het beste bij je past. Er is natuurlijk ook alle tijd en ruimte om eventueel jouw ouders ook te betrekken in het advies en jouw ouders van alle informatie te voorzien.

Je mag jezelf natuurlijk ook direct inschrijven bij de instructeur, maar het staat je uiteraard ook vrij om er nog even over na te denken of je ervaringen met je ouders na te bespreken.