Actie: nu van €89,- voor €50,-

Vraag een vrijblijvende proefles aan, dit kan via het contactformulier. Jouw instructeur kan je overal ophalen; school, station, thuis… Wat jij wilt! Vind je het fijner om te starten bij de rijschool? Ook dat is mogelijk.

Een proefles bij Kordaat is altijd vrijblijvend, of je nou uiteindelijk wel of niet kiest om bij Kordaat in Maastricht rijles te nemen.

Wat kun je verwachten?

Je maakt kennis met jouw vaste rijinstructeur en jullie gaan op basis van een duidelijke maar relaxte uitleg zonder stress samen de weg op. Je zult merken dat het rijden reuze meevalt!

Je krijgt natuurlijk tijdens deze leuke rijles alle hulp van jouw instructeur! Aan het einde van de proefles zal de instructeur de verschillende lespakketten, met jouw bespreken en hij kan jou ook al adviseren welk pakket het beste bij je past. Er is natuurlijk ook alle tijd en ruimte om eventueel jouw ouders ook te betrekken in het advies en jouw ouders van alle informatie te voorzien.

Je mag jezelf natuurlijk ook direct inschrijven, maar het staat je uiteraard ook vrij om er nog even over na te denken of je ervaringen met je ouders na te bespreken.