Theorie halen, de eerste stap 

De basis voor goed kunnen autorijden bestaat natuurlijk ook uit een perfecte kennis over de betekenis van alle verkeersborden,  over voorrangsregels, over wet- en regelgeving aangaande verkeersdeelname en het herkennen van gevaren… kortom jouw theorie! Kordaat biedt jou de beste online theoriecursus van Nederland!

Het is belangrijk om snel te starten met je theorie. Zonder het theoriecertificaat mag je geen praktijkexamen doen! Je mag al theorie-examen doen als je 16 jaar bent!

Moet je dan ook wachten met het nemen van rijlessen? Gelukkig niet! Je hoeft niet te wachten met het nemen van rijlessen; je mag gewoon rijles nemen zonder dat je al jouw theoriecertificaat hebt. Pas bij het aanvragen van je praktijkexamen moet het theoriecertificaat behaald zijn. Het spreekt natuurlijk voor zich dat het beter is als je je theoriecertificaat al op zak hebt vóórdat je begint met rijlessen; je beheerst dan namelijk al alle kennis over de verkeersborden, de regels en wetten én je hebt al geleerd om gevaren te herkennen. Met deze kennis op zak is het een stuk eenvoudiger autorijden! Heb je nog geen certificaat maar wil je wel direct beginnen met praktijklessen? Start dan wel direct met theorie leren!